Atacanspor'dan örnek davranış

Atacan Spor Giyim mağazası işletme sahibi Turgay Atacan, Bölgesel Amatör Lig 1'nci Grupta mücadele eden Van Yolspor'u kahvaltıda, konuk takım Bitlis Özgüzelderespor'u ise yemekte ağırladı.

Rıdvan Can

Van futboluna önemli katkıları olan ve her daim spora ve sporculara destekte bulunan Atacan Spor Giyim Mağazası İşletme sahibi Turgay Atacan, Pazar günü Van'da oynanan Van Yolspor ve Bitlis Özgüzelderespor’un 3-0 kazandığı maç öncesinde örnek bir davranış sergiledi.

Önce misafir takım Bitlis takımı ve yöneticilerini akşam yemeğinde ağırlayan, maç sabahı ise temsilcimiz Van Yolspor'u kahvaltıda konuk eden Turgay Atacan, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirtti.

Gazetemize açıklama yapan Atacan, “Öncelikle ilimizi profesyonel ligde temsil eden Silahtaroğlu Vanspor başta olmak üzere aynı şekilde Bölgesel Amatör Lig'de ilimizi temsil eden Van Gölüspor, Van Yolspor ve tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. BAL Ligi'nde hafta sonu güzel bir maça ev sahipliği yaptık. Ev sahipliğimizde lider Bitlis Özgüzelderespor'u ağırladık. İlimize gelen Bitlis takımı ve yönetimiyle önceki gece yemekte bir araya geldik. İki şehir arasında dostluk köprüsü kurduk" dedi.

Kahvaltı sonrası Van Yolspor Genel Kaptanı Cihan Kara, antrenör Mehmet Ali Gülmez ve takım oyuncuları Turgay Atacan’a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme