Atık Su Arıtma Tesisinde sona gelindi 

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ve İller Bankası tarafından Çaldıran ilçesinde yapımı devam eden Atık Su Arıtma Tesisinde sona gelindi. Tesisin bitirilmesi ile ilçe daha temiz bir çevreye sahip olacak. G

VASKİ Plan Proje Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, dev bir projeye de daha imza atıyor. İller Bankası ile birlikte yürütülen Çaldıran Atık Su Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Su Kanalizasyon ve Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında ihalesi yapılan Çaldıran Atık Su Arıtma Tesisi projesinin bedeli ise tam 96 milyon 878 bin TL.

‘Projeler devam edecek’

VASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Civaklı ve Plan Proje Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Murat Öztürk, yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük projelerinden biri olan Çaldıran Atık Su Arıtma Tesisi inşaatı hakkında bilgi veren VASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Civaklı, “Göreve geldiğimiz günden bu yana iyi ve etkili işler yapmaya gayret ediyoruz. Çaldıran ilçesinde dev bir projeye imza attık. Bu tür projelerin devamı elbette gelecektir. Şimdiden Çaldıran’a hayırlı olsun” dedi. 

Yıl içinde bitirilmesi planlanıyor

VASKİ’nin son dönemde önemli işlere imza attığını söyleyen Plan Proje Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Murat Öztürk, “Tesisimizin inşaatı son sürat devam ediyor. Bu projeyi 2024 yılı içerisinde bitirmeyi planlıyoruz” dedi. 


 

  

Bakmadan Geçme