B. Vanspor Pazar'da Puan Arayacak

Rıdvan CAN
Belediye Vanspor Spor Toto 3.Lig'de 22 haftasında sahasında Pazarspor ile karşılaşacak. Zorlu Pazarspor maçı öncesi futbolseverlere çağrıda bulunan teknik direktör Zeki Yılmaz, " Seyircimize futbol zevki yüksek maç izleterek galibiyet armağan etmek istiyoruz. Futbolcularımızda zorlu karşılaşmanın bilincindedir. Kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyoruz. Taraftarın desteğiyle 3 puanı alacağız.  Puan kaybına tahammülümüz  yoktur " dedi.
Bu maçta en büyük destekçilerinin taraftar olacağını kaydeden Yılmaz, " Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.  Benim için taraftar, takımın 12. değil, birinci adamıdır. Taraftarımızın desteğiyle inşallah bu maçtan galip çıkacağız" dedi. 
Ali Kurt, Tribün desteğini arkamızda Görmek İstiyoruz!
Taraftarlara çağrıda bulunan takım kaptanı Ali Kurt,ise, "Tribün desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Diğer maçlarda olduğu gibi maçın son saniyesine kadar taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Tek düşüncelerinin galibiyettir.  Pazar maçını mutlak kazanmamız gerekiyor. Zorlu maçın kendi sahamızda olması da bizim açımızdan avantajdır. Bunu iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu.
Ercan Dülger, 'Pazar'a hazırız.
Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, yarın Atatürk stadında oynanacak kritik Pazarspor maçı için tüm taraftarlara ve Vanlıyım diyen herkese çağrıda bulundu.  Dülger. "  Taraftarlarımızı maçta görmek istiyoruz. Birlik olmaya ve kenetlenmeye davet ediyorum.  Yarın zor bir maç bizi bekliyor play-of yolunda sezonun en kritik maçlarından birine çıkacağız. Kara Kobra taraftarları olarak yıllardır iyi günde kötü günde bir arada olduk.  Sadece arma sevgisiyle her türlü zorluğa rağmen takımımızın yanında olup destek vermeye çalıştık.  Futbolcular sahada,  bizler tribünde görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Biz bu futbolcularımıza inanıyoruz, halkımızın da onlara inanması, destek olması gerekiyor. Biz Kara-Kobra taraftarlar derneği olarak takımımızı her zaman her yerde desteklemeye devam edeceğiz"  dedi. Dülger, Pazar günü (Yarın) 13.30'da oynanacak maçta her hafta olduğu gibi,  yine aynı sevgi ve bilinçle tribündeki yerlerimizi alacağız" dedi.

Bakmadan Geçme