Bahçesaray'a 100 yataklı yeni pansiyon

Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, yeni eğitim-öğretim yılı faaliyetleri kapsamında Bahçesaray ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek ilçede yeni yapılan Bahçesaray Yatılı Bölge Ortaokulu'nun 100 yataklı kız pansiyonu inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Van İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras, yeni eğitim-öğretim yılı faaliyetlerini değerlendirmek ve birtakım temaslarda bulunmak üzere Bahçesaray ilçesini ziyaret etti. Müdür Aras, ilçede bulunan Yatılı Bölge Ortaokulu ve Liman İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında eğitim süreçleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Aras, öğretmenlerin ve öğrencilerin görüşlerini dinledi.

Okul ziyaretlerinin ardından, yapımı devam eden Bahçesaray Yatılı Bölge Ortaokulu’nun 100 yataklı kız pansiyonu inşaatını da inceleyen Aras, projeyle ilgili son durumu yerinde gözlemledi. İncelemeye Bahçesaray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mithat İzsiz ve Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Bedir de eşlik etti.

Müdür Aras, eğitim yatırımlarının bölgeye katkı sağlayacağını belirterek, inşaatın planlanan zamanda tamamlanması için çalışmaların hızla devam ettiğini vurguladı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme