• Haberler
  • Güncel
  • BAHÇEŞEHİR KOLEJİ SINIFLAR ARASI FUTSAL TURNUVASI DÜZENLİYOR

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ SINIFLAR ARASI FUTSAL TURNUVASI DÜZENLİYOR

Van'ın eğitim alanında başarılı eğitim kurumları arasında ilk sıralarda yer alan Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü düzenlemiş olduğu sınıflar arası futsal (Salon Futbolu) turnuvası start aldı.

Rıdvan Can

Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü sportif faaliyetleri kapsamında, Beden Eğitimi Öğretmenlerinin koordinatörlüğünde sınıflar arası futsal (Salon Futbolu) turnuvası önceki gün yoğun katılımla başladı. 20 Aralık Salı günü başlayan ve iki hafta boyunca devam edecek olan futsal futbol turnuvası eleme usulü maçlarla gerçekleşecek.  Müsabakaların tamamlanmasıyla birlikte turnuvada şampiyon olan takıma kupa ve madalya verilecek.

Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü spor salonunda düzenlenen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri turnuvanın açılış maçı Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü okul müdürü Mümtaz Atlıhan''ın başlama vuruşuyla start aldı.

"EĞİTİMDE OLDUĞU GİBİ SPORTİF FAALİYETLERE DE ÖNEM VERİYORUZ"

Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü olarak eğitime büyük önem verdiğimiz gibi sportif anlamda da aynı önemi vermeye devam ediyoruz. Düzenlenen futsal futbol turnuvası ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan, Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü okul müdürü Mümtaz Atlıhan, “Büyük bir heyecan ve coşkuyla sınıflar arası futsal futbol turnuvamız beden eğitimi öğretmenimiz'in öncülüğünde başladı.  Sınıflar arası futsal futbol turnuvasında ilk gün renkli görüntülere sahne oldu. Kazanma hırsıyla sahaya çıkan öğrencilerimiz, sahada göstermiş oldukları performanslarıyla büyük beğeni toplarken, centilmenlikleriyle takdir topladılar.  Turnuvada ter döken tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Bu güzel  organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah sakatlığın olmadığı güzel bir turnuva geçiririz” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme