Bahçeşehir Koleji'nden gururlandıran başarı

Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü 2022 LGS'deki başarısıyla Van'ın gururu oldu.

Rıdvan Can

İlimizin başarılı eğitim kurumları başında gelen Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü her yıl elde ettiği akademik başarısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü 2022 yılı LGS sınavında büyük bir başarıya daha imza atarak, LGS ‘de yüzde 90 yerleştirme başarısı ile bu yıl başarısını daha da arttırarak öğrencilerini Türkiye'nin en iyi okullarına göndermenin haklı gururunu yaşadı.

"GURURLUYUZ"

Gazetemize açıklamalarda bulunan Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü Müdürü Mümtaz Atlıhan, Eğitimde sadece Van'da değil, ülke genelinde ilimizi gururla temsil eden köklü bir geçmişin mirasını geleceğe taşıyan bir kurum olduklarını, bunu 2022 LGS sınavında  elde ettikleri büyük başarıyla bir kez daha kanıtladıklarını söyledi.

Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü her yıl olduğu gibi 2022 yılı LGS'de yine  büyük başarı elde ederek, Van halkının karşısına çıktıklarını ifade eden Atlıhan, “Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. LGS’de öğrencilerimiz göstermiş olduğu başarılarla Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleştiler. Öğrencisiyle, öğretmeniyle, velisiyle mutlu ve gururlu olduk. Van'ın eğitimde inandığı bir gerçek var oda Bahçeşehir Koleji Van Kampüsünün başarısının tesadüf olmadığıdır" dedi.

“Başarılı bir eğitim kurumuyuz”

Başarılı bir eğitim kurumu olduklarını belirten,  Atlıhan, “Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü eğitim alanında kendini kabul ettirmiş, öz güveni yüksek her alanda başarı sağlamış, sağlıklı düşünebilen, mutlu bir nesil için çalışan başarılı bir eğitim kurumu olarak, eğitim öğretime kaldığı yerden devam edecektir. LGS'de aldıkları başarılarından dolayı tekrar öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme