BAK HELE BAK'TAN TAKIMA MORAL KAHVALTISI

Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimi ve futbolcular Esenler Erokspor maçı öncesi Bak Hele Bak kahvaltı salonunda moral kahvaltısında bir araya geldi.

Rıdvan Can

 

Spor Toto 3'ncü Lig 2'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor ligin 21'nci haftasında sahasında şampiyonluk adaylarından Esenler Erokspor'u ağırlıyor.

Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor'un pazar günü sahasında karşılaşacağı grubun güçlü takımlarından Erokspor maçı öncesi Van'ın kahvaltı markası Bak Hele Bak Kahvaltı salonu işletme sahibi Yusuf Konak tarafından moral kahvaltısı verildi. Bak Hele Bak Yusuf Konak Kahvaltı salonunda verilen kahvaltıya Van Büyükşehir Belediyespor Teknik direktörü Hasan Erkin Şimşir ve ekibi, kulüp yöneticilerinden Ar-Ge Altyapı Genel Koordinatörü Fahri Baştürk, Selim Öğünmez, Van TSO Başkan Vekili Faruk Biner, TSO Genel Sekreteri Cengiz Aras, TSO Meclis Üyesi Yasin Ertürk ve futbolcular katıldı.

Yusuf Konak; "Van Büyükşehir Belediyespor'u ağırlamaktan keyif aldık"

 Şampiyonluk yolunda geçen hafta deplasmanda aldıkları galibiyetle bizleri sevindiren Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimini futbolcu kardeşlerimi ve değerli spor yazarlarımızı Esenler Erokspor maçı öncesi ağırlamaktan dolayı büyük keyif aldıklarını söyleyen Bak Hele Bak Kahvaltı salonu işletme sahibi Yusuf Konak, "Van Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde yoluna güzel sonuçlar alarak devam ediyor. Pazar günü yine zorlu bir maça çıkacak olan takımımızı ağırlayarak, kritik maç öncesi moral kahvaltısında bir araya geldik ve keyifli bir kahvaltı yaptık. Futbolcu kardeşlerime Esenler Erokspor maçı başta olmak üzere ligde kalan maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

 Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir: Teşekkür Ediyoruz

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, Esenler Erokspor maçı öncesi kendilerini kahvaltıda ağırlayan Bak Hele Bak Yusuf Konak ve işletme çalışanlarına teşekkür ederek, "Esenler Erokspor maçı öncesi kahvaltıda bir arada olduk. Kritik maç öncesi moral motivasyon yönünden keyifli zaman geçirdik. Pazar günü üç puan alarak taraftarımıza hediye etmek istiyoruz" dedi.

Baştürk: Yusuf Konak ve ekibine teşekkür ediyoruz

Kulüp yöneticilerinden AR-GE altyapı genel koordinatörü Fahri Baştürk, ise, "Hafta sonu Esenler Erokspor ile çok önemli bir maçımız var. Takımı bu önemli maç öncesi kahvaltıda misafir eden Yusuf Konak abimize çok teşekkür ediyoruz. Kahvaltı programı Esenler Erokspor maçı öncesi moral açısından takım üzerinde olumlu bir hava oluşturdu. Erokspor maçını final maçlarımızdan biri olarak görüyoruz. Bu önemli maçtan üç puanla ayrılarak ligde yakaladığımız galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Haftaya deplasmanda oynayacağımız Kırşehir maçına da moralli gitmek istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme