• Haberler
  • Güncel
  • Bakan'dan Van'ın ilk ve tek kadın muhtarına özel kutlama

Bakan'dan Van'ın ilk ve tek kadın muhtarına özel kutlama

Van'da incelemelerde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'dan Van'ın ilk ve tek kadın muhtarına başarı mesajı.

Vansesi Haber Merkezi/Özel

İncelemelerde bulunmak üzere pazar günü Van'a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Van Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Tuşba Belediye Başkanlığı'nı ziyareti sonrası Van Sevgi Evleri ve Çocuk Destek Merkezi'nde  kalan çocuklarla bir araya geldi. Bakan Ramazanoğlu, çocukları tek tek öperek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Ramazanoğlu Van'dan ayrılmadan önce twitter hesabından  Van'da yakın ilgi gösterdiği, Van'ın ilk ve tek kadın muhtarı namı diğer Demir Leydi Leyla Tanrtanır için  başarı mesajı yayınladı. Bakan Ramazanoğlu paylaşımında, " Van'ın ilk ve tek kadın muhtarı Leyla Tanrıtanır Hanımefendi'ye çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun twitter hesabından  birlikte olduğu fotoğraf ve   kutlama mesajı yayınlamasından mutluluk duyduğunu belirten Van İpekyolu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Leyla Tanrıtanır  duygularını Vansesine anlatarak şunları söyledi: "Sayın Bakanımız Sema Ramazanoğlu'nun, twitter hesabından şahsım için başarılar dilemesi Van adına, Vanlı kadınlar adına, muhtarlar ve mahallem adına mutluluk vericidir. Desteği, ilgisi şevkimi ve çalışma heyecanımı artırmıştır. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Bakanımıza görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum."

Bakmadan Geçme