• Haberler
  • Güncel
  • Başarılı eğitimci İbrahim Çermik, psikoloji bölümünde bölüm 3.'sü oldu

Başarılı eğitimci İbrahim Çermik, psikoloji bölümünde bölüm 3.'sü oldu

Hacettepe Üniversitesi Felsefe bölümünden mezun olan ve MEB Ahmet Yurtsever Kız Teknik Lisesi'nde felsefe öğretmenliği yapan İbrahim Çermik, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat bölümünden mezun olarak kendini sürekli geliştirmeye devam ediyor. 2024 eğitim öğretim yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden bölüm 3.'sü olarak dereceyle mezun oldu.

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre Psikoloji Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Betül Dilara Şeker’in elinden başarı belgesini alan Felsefe Öğretmeni İbrahim Çermik, eğitime olan tutkusu ve çalışkanlığıyla dikkat çekiyor. Lisede felsefe öğretmenliği yaparken aynı zamanda üniversite eğitimine de devam eden Çermik, lisans eğitimini başarıyla tamamlamasının ardından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde psikoloji alanında da kendini geliştirerek bölüm üçüncüsü oldu.

Başarılı eğitimci İbrahim Çermik, psikoloji bölümünde bölüm 3.'sü oldu

Çermik, "Eğitime ve öğrenmeye olan tutkum beni her zaman ileri taşıdı. Felsefe bölümünden mezun olduktan sonra MEB Ahmet Yurtsever Kız Teknik Lisesi'nde öğretmen olarak görev yapmaya başladım. Ancak kendimi sürekli geliştirmek istedim görev yaptığım sürede Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümüne kaydoldum. Açık öğretim gördüğüm sırada Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Psikoloji Bölümü'ne devam edip bölüm 3.'sü olarak mezun oldum. Eğitime adanmış bir hayat sürüyorum ve bundan büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Çermik'in bu başarısı, eğitime olan tutkusu ve çalışkanlığı ile örnek teşkil ediyor. Psikoloji Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Betül Dilara Şeker, Çermik'in bu başarısından dolayı kendisini tebrik ederek, "İbrahim Çermik, eğitime olan adanmışlığı ve azmiyle takdir topluyor. Böylesine başarılı ve çalışkan bir öğrenciye sahip olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" dedi.

Çermik'in eğitim hayatındaki bu başarılı yolculuğu, diğer eğitimcilere ilham verip esin kaynağı olmalı. Çermik, öğretmenlik mesleğine olan tutkusuyla öğrencilerine rol model olmayı amaçlıyor.  

Yorumlar 3
Tuba tem 27 Haziran 2024 13:04

Benim hocam her zaman onun gibi olmak istedim yolundayim hocam

İbrahim Çermik 27 Haziran 2024 12:27

Vansesi gazetesi ailesine çok teşekkür ediyorum

Kubra çermik 26 Haziran 2024 23:40

Yok gösterici, Çok guzel bir haber tebrikler

Bakmadan Geçme