Başarılı öğrenciler Çanakkale yolcusu

Geleceğimizin teminatı olan gençleri her fırsatta destekleyen ve teşvik eden İpekyolu Belediyesi bu kez de başarılı öğrencileri ve korunmaya muhtaç çocukları, çok anlamlı bir gezi programı ile ödüllendiriyor.

Vansesi Haber Merkezi

 

Sarıkamış'ta vatan uğruna şehit düşen 120 gencimizin aziz hatıralarına ithafen düzenlenecek organizasyon kapsamında, akademik, sanat ve spor alanlarında  başarılı olan 60 kız ve 60 erkek toplam 120 öğrenci, çabalarının karşılığını, Ankara ve Çanakkale'ye  yapacakları geziyle alacak. Bu organizasyonun bir diğer ayağında da, korunmaya muhtaç 80 çocuk için İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenlenecek.

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgâhı  Anıtkabir, tarihi-doğal zenginliğiyle dünyanın en önde gelen şehirlerinden olan İstanbul  ve aziz şehitlerimizin   vatan toprağını kahramanca savunarak destan yazdığı Çanakkale'ye yapılacak ziyaretler, genç nesillerimizin vefa ve minnet duygularını olgunlaştırmak, bilgi ve görgülerini zenginleştirmek açısından ayrı bir önem taşıyor.

 

Daha önce ilçemiz muhtarlarının katılımıyla bir benzeri yapılan organizasyon , yoğun katılım nedeniyle 4 ayrı grup ve periyod şeklinde yapılacak. Buna göre, 10 Temmuz Pazartesi günü ilk öğrenci grubunun hareketi ile başlayacak ziyaretler, 29 Temmuz Cumartesi günü bitmiş olacak.

 

Genç nesillerin ülkenin geleceği olduğu bilinciyle yola çıkan İpekyolu Belediyesi, bu tür teşvik edici faaliyetlerini sürdürmekte kararlıdır.

Bakmadan Geçme