BASIN İLAN KURUMU HEYETİ VAN'A GELİYOR

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç beraberindeki heyetle bugün Van'a geliyor.

Burhan Ergin

Basın İlan Kurumu, 12-29 Eylül tarihleri arasında 81 ilde yayın yapan yerel, bölgesel ve yaygın gazetelerin sahipleri ve temsilcileriyle bölge toplantılarında bir araya geliyor. Basının gelişimi, mevzuat düzenlemeleri, dijital dönüşüm süreçleri, kurumsal iş birliklerinin güçlendirilmesi konularının ele alınacağı Gazete Sahipleri ve Temsilcileri Bölge Toplantıları kapsamında Bursa, İzmir, Konya ve Ankara’da gazete temsilcileriyle bir araya gelen BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç beraberindeki Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat, birim müdürleri ve şube müdürleriyle birlikte beşinci toplantıyı Van’da gerçekleştirecek.

Elite World Otel’de 19 Eylül Pazartesi günü saat 11:00’da düzenlenecek toplantıya Van’ın yanı sıra çevre illerin gazete temsilcileri katılacak.

Düzenlenecek toplantıda Basın İlan Kurumu ile gazetelerin karşılıklı görev ve sorumlulukları, mevzuat uygulamaları, gazete denetimleri, basının geleceğine yönelik öngörüler ve hazırlıklar, Basın Ahlak Esasları, sosyal destekler ve eğitim programlarının ele alınacağı toplantıda BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, açıklamalarda bulunacak.

BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Samsun, Trabzon, Diyarbakır, Malatya, Adana ve İstanbul'da gazetecilerle bir araya gelerek toplantılarına devam edecek.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme