Başkale'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Van'ın Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik, 'Etüt Van' projesi kapsamında ilçede dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.

Van’ın Başkale ilçesinde “Etüt Van”  projesi kapsamında yapılan LGS deneme sınavlarında başarı gösteren öğrenciler ve aileleri, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Başkale Kaymakamlığı ve Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen bu özel buluşmada, Kaymakam Mustafa Çelik, başarılarıyla gurur kaynağı olan öğrencilerle ve aileleriyle yakından ilgilendi. Kaymakam Çelik, Öğretmenevinde gerçekleştirilen yemekte öğrenciler ve aileleri ile sohbet etti, onların eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı ve moral desteği verdi.

Etkinlikte, deneme sınavlarında üstün başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi. Başarılarından dolayı dereceye giren öğrencilere Kaymakam Mustafa Çelik tarafından akıllı saat ve kupa bardak hediye edildi.

Kaymakam Mustafa Çelik, yaptığı konuşmada, “Eğitimdeki başarılarımız, öğrencilerimizin azmi ve öğretmenlerimizin özverisi ile mümkün oluyor. ETÜT VAN projesi kapsamında verilen eğitim desteklerinin öğrencilerimizin sınav başarılarına katkı sağlamasından dolayı gurur duyuyoruz. Bu tür projelerle eğitimde fırsat eşitliğini artırmayı ve her öğrencimizin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz,” dedi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme