Başkale'de Karla Mücadele

Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan kar yağışlarının ardından Belediye ekipleri sahada karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Van’ın Başkale ilçesinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışları ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışlarının olumsuz etkisi eğitimide engel oldu. Başkale Belediyesi, “Kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 15.02.2024 Bugün ilçemiz genelinde ilk ve orta dereceli Eğitim-Öğretim,Halk Eğitim RAM,Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri 1(bir) tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır.” Açıklaması ile duyuru yapmıştı.

Belediye ekipleri yapılan duyuruların ardından sahaya çıkarak karla mücadele çalışmalarını sıklaştırdı. Başkale Belediyesi tarafından karla mücadelede yapılan açıklamada: İlçemizde etkili olan kar yağışının ardından olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda eğitime bir gün ara verildi.Belediyemize bağlı karla mücadele ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme