• Haberler
  • Spor
  • Başkale'de Voleybol turnuvası finali yapıldı

Başkale'de Voleybol turnuvası finali yapıldı

Van'ın Başkale İlçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen öğretmenler arası Voleybol turnuvasının finali yapıldı.

Van'ın Başkale ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğretmenler arası Voleybol turnuvasının heyecan dolu finali gerçekleşti. İlçedeki öğretmenlerin katılımıyla başlayan turnuva, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Finalde, rakiplerini geride bırakan öğretmen takımları arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Son dakikaya kadar süren mücadelede, takımlar büyük bir performans sergiledi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği final maçı sonunda şampiyon olan öğretmen takımı büyük sevinç yaşadı. Turnuvanın düzenlenmesi, ilçedeki öğretmenler arasındaki dostluk ve birlik ruhunu pekiştirdiği gibi, sporun önemini vurguladı. Başkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasının final maçına katılan Kaymakam Mustafa Çelik ve ilçe protokolü oynanan maçlarda turnuvayı kazanan öğretmenlere madalyalar verdi.

Tunuvada derece sıralaması ise şu şekilde oldu; 1. Başkale Anadolu Lisesi, 2. Ayyıldız Ortaokulu, 3. Başkale İmam Hatip Lisesi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme