Başkan Adayı Say encümen adaylarıyla buluştu

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Av. İsmail Say, AK Parti İlçe Başkanı Savaş Nurullah Kıylık ve meclis üyeleriyle dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Vansesi Haber Merkezi

Edremit Belediye Meclis Üyeleri ile tanışma  yemeğinde bir araya gelen Edremit Belediye Başkan Adayı Av. İsmail Say, "Hep birlikte el ele, omuz omuza vererek gönül belediyeciliği anlayışıyla 31 Mart akşamı bu zaferi en güzel şekilde taçlandıracağız" dedi. Tanışma yemeğine Başkan Adayı Say’ın yanı sıra Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Savaş Nurullah Kıylık, ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri katıldı. 

"Edremit'i hep birlikte kalkındıracağız."

Başkan adayı Say, yemekte yaptığı konuşmada meclis üyeleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Bugün bir birinden değerli siz meclis üyeleri ile tanışmak görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Bu anlamda sizlerle birlikte zor bir yola girmiş olduk. Edremit İlçemizde yaşayan halkımıza hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak mücadele edeceğiz.  İlçemize en güzel hizmetleri vereceğimize inancım tam bugün itibariyle  sahada birlik ve  beraberlik içinde olalım ve zafere hep birlikte ulaşalım” dedi. 

"Halka hizmet Hak’ka hizmettir." 

Hak’kın rızasını kazanmanın halka hizmetten geçtiğini ifade eden Say, "Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi bir topluluğa, bir millete, halka hizmetin en önemli ve birinci penceresi belediyecilik ve hizmetlerdir. Onun için biz de böyle zorlu bir göreve hep beraber talip olduk ve hep beraber kazanacağız" diye konuştu. 

Birlik ve beraberlik havasının hakim olduğu tanışma yemeğinin ardından hatıra fotoğrafı çekimi yapılarak program sona erdi.

Bakmadan Geçme