Başkan Adayı Say: Gönül köprüleri kuracağız

Çiçekli'de seçim ofisinin açılında konuşan AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, 'Bizim davamız hizmet davası, yolumuz milletimizin yoludur. Hizmetlerimizi yaparken, gönül köprüleri de kuracağız. Bu iş memleket işi, bu iş gönül işi' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

Halkın yoğun katılım gösterdiği Edremit-Çiçekli seçim ofisinin açılışına Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Av. İsmail Say, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Av. Savaş Nurullah Kıylık ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“Bu iş memleket işi”

Açılışta konuşan Edremit Belediye Başkan Adayı Av. İsmail Say, “Çiçekli'de açmış olduğumuz seçim ofisimizin açılışını saygıdeğer il, ilçe başkanlarımız ve bizlere gönül veren gönüldaşlarımızla beraber açılışımızı gerçekleştirdik. Açılışımıza katılan herkese  gönülden teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı ve sıkmadık el kalmayana kadar çalışacağız. Bizim davamız hizmet davası, yolumuz milletimizin yoludur. Hizmetlerimizi yaparken, gönül köprüleri de kuracağız. Bu iş memleket işi, bu iş gönül işi” dedi.

“Yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz”

Vatandaşların kendilerine yoğun ilgi gösterdiklerini belirten Say, “Gerek seçim ofisimizin açılışlarında gerekse ev ziyaretlerinde karşılaştığımız yoğun ilgi ve katılım karşısında mutlu oluyoruz. Ne mutlu ki, gönüllere dokunabilmişiz. Bizlere evlerini, mahallelerini, yüreklerini, kapılarını sonuna kadar açan halkımızla birlikte başaracağız. İlçemiz için gece gündüz çalışmaya ve yeni hedeflerimize ulaşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışı yapıldı.

 

Bakmadan Geçme