Başkan Çalım grubu değerlendirdi

Van Büyükşehir Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Gazetemize yaptığı açıklamada Grupta iyi takımlar var fakat en güçlüsü biziz, biz güçlü olacağız, güçlü kalacağız' dedi.

Rıdvan CAN

 

2017-2018 futbol sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Van büyükşehir Belediyespor yapılan kura çekimi sonucu 2’nci grup’ta mücadele edecek.

 

Heyecanla beklenen 2017-2018 futbol sezonu grup fikstür çekimi gerçekleşti. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen grup kura çekiminde temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, 3. Lig 2’nci Grupta yer aldı. Kura çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp temsilcileri katılırken Van Büyükşehir Belediyespor’u temsilen kulüp Genel Sekreteri Ali Çoban katıldı.

 

 “54 takım içinde en güçlüsü biziz biz güçlü olacağız güçlü kalacağız.”

Van Büyükşehir Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Gazetemize yaptığı açıklamada Grupta iyi takımlar var fakat en güçlüsü biziz, biz güçlü olacağız, güçlü kalacağız” dedi.  Rakiplerine bir nebzede olsa taviz vermeyeceklerini dile getiren Çalım, “Biz yapmış olduğumuz transferlerle yolumuza devam ediyoruz. Van Büyükşehir Belediyespor olarak bir hedef koyduk ligde mücadele eden diğer takımlar gibi bizimde hedefimiz şampiyonluktur ve hedefi olan 54 takımın içerisinde bizde Van Büyükşehir Belediyespor'unda olacağını sözlerine ekleyerek,  şampiyonuk mücadelesi vereceğimiz Spor Toto 2’nci Grup'ta rakiplerimize göre biz daha iyiyiz futbolcularımızın sergileyeceği iyi futbol ve saha içi performansı ile  sezon sonu ipi göğüsleyen takım olacağız şimdiden yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum."dedi.  

 

Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor’un da yer aldığı 2.GRUP’ta 1461 Trabzon, Anadolu Bağcılar SK, Anagold24 Erzincanspor, Ankara Demirspor, Darıca Gençlerbirliği, Diyarbekirspor A.Ş., Ergene Velimeşespor, Gölcükspor, Kasımpaşa Erokspor, Kayseri Erciyesspor, Kırıkhanspor, Muğlaspor, Hazarspor, Tire 1922 Spor, Turgutluspor, Yeniorduspor ve Yeşil Bursa A.Ş. de yer aldı.

 

Bakmadan Geçme