Başkan Ertaş tebrikleri kabul ediyor

Yerel seçimlerde Gürpınar Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tahir Ertaş tebrikleri kabul ediyor.

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde yüzde 48 oranla 7312 oy alarak belediye başkanı seçilen Mehmet Tahir Ertaş mazbatasını alarak göreve başladı. 

Gürpınar halkının desteğiyle seçilen Başkan Ertaş, seçim zaferinin ardından halkın tebriklerini kabul etmek üzere makamında vatandaşları ağırlıyor. Kendisine yöneltilen tebrikleri içtenlikle karşılayan Ertaş, halkın desteğine ve güvenine teşekkür ediyor.

Başkan Ertaş, seçim kampanyası boyunca Gürpınar'ın sorunlarını ve ihtiyaçlarını dikkate alarak projelerini hayata geçirme sözü vermişti. Göreve başladıktan sonra da bu sözlerini yerine getirmek için çalışmalara hız veriyor. Gürpınar'ın altyapı sorunları, eğitim ve sağlık hizmetleri, sosyal projeler gibi birçok konuda çalışmalar yürüten Ertaş, halkın yaşam kalitesini artırmak ve ilçenin gelişimine katkı sağlamak için çaba göstermesi bekleniyor.

Başkan Ertaş tebrikleri kabul ediyor

Ertaş'ın görev süresi boyunca halkın beklentilerini karşılamak için çaba sarf edeceği ve Gürpınar'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarına devam edeceği bekleniyor.

Başkan Ertaş'ın halkın tebriklerini kabul etmesiyle birlikte, Gürpınar ilçesinde yeni bir dönem başlamış oldu. 

GÜRPINAR İLÇESİ SEÇİM SONUÇLARI

Gürpınar ilçesinde DEM Parti adayı Mehmet Tahir Ertaş yüzde 48 oranla 7312 oy alırken, AK Parti adayı Hayrullah Tanış yüzde 28 oranla 4344, Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Toprak yüzde 16 oranla 2568, Gelecek Partisi adayı Saddık Üçer yüzde 2 oranla 373, CHP adayı Eşref Can yüzde 1 oranla 207, HÜDA PAR adayı Fevzi Doğan yüzde 1 oranla 204, Zafer Partisi adayı Fatih Korkmaz yüzde 0,67 oranla 102, Bağımsız Türkiye Partisi adayı Fatih Durmuş yüzde 0,45 oranla 69, Adalet Birlik Partisi adayı Aydın Taşar yüzde 0,34 oranla 52 oy aldı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme