Başkan Özer'den, İpekyolu Belediyesi'ne ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Van'a gelen İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İpekyolu Belediyesi'ni ziyaret etti.

İpekyolu Belediye Başkanı Cevdet Altındağ, yardımcısı Canan Uzunay, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılanan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ziyaret sırasında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Altındağ, Özer’e teşekkür ederek, “Van ziyaretleri kapsamında belediyemizi de ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanını ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaret, iki belediye arasındaki iş birliğinin güçlenmesine katkı sağlayacaktır” dedi. 

Uzunay ise Esenyurt Belediye Başkanı’nın İstanbul’da kendilerini çok iyi ağırladığını belirterek, “İstanbul’daki ziyaretlerimizde bize eşlik eden Sayın Başkanımızdan büyük memnuniyet duyduk. Davetimizi kırmayarak buraya iade-i ziyarete geldikleri için kendilerine içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ise İpekyolu Belediyesi’nin halkın iradesiyle seçilen yönetimini tebrik etti ve görevlerinde başarılar diledi. 

Özer, Van’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Kayyum enkazı sonrasında görevi devralan İpekyolu Belediyesi’nde, gönül köprüleri kurarak, birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma ve iş birliği içinde başarılı çalışmalar yapacağınızdan hiç şüphem yok. Doğduğum büyüdüğüm topraklara vefa borcum var. Esenyurt Belediyesi olarak İstanbul ile Van arasında gönül hizmet köprüsü kurmak istiyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’da aynı duygu ve düşüncede. Hepinize nazik misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Yerel yönetimler arasındaki ilişkileri güçlendirme ve deneyim paylaşımında bulunma açısından büyük önem taşıyan görüşmede karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğraf çekimi ile ziyareti sonlandırıldı. 

Bakmadan Geçme