• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Zeydan Gevaş'taki yol yapım çalışmasını yerinde inceledi

Başkan Zeydan Gevaş'taki yol yapım çalışmasını yerinde inceledi

Van'ın Gevaş ilçesinde yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve yardımcısı Neslihan Şedal, yol yapımına ilişkin yaşanan eksiklikleri tespit ederek, giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve yardımcısı Neslihan Şedal, Gevaş ilçesinde Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi.

Beraberindeki Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ve Şube Müdürleriyle ile Gevaş  ilçesine giden Başkan Zeydan burada Gevaş Belediye Başkan yardımcısı  Kübra Aktı karşıladı. İlk olarak ilçe Fen İşleri şantiyesini ziyaret eden Başkan Zeydan ve beraberindeki heyet ilçede 2 ayda tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Daha sonra ilçenin Karşıyaka mahallesinden ilçe merkezine uzanan 2 kilometre uzunluğu ve 15 metre genişliğindeki asfalt yolda incelemelerde bulundu. Yol üzerindeki evlerde ikamet eden yurttaşlarla da selamlaşan Başkan Zeydan ve heyeti, yolun ilçeye ve mahalleliye hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Zeydan ve heyeti, yol yapımıyla ilgili aktarılan sorunları da dinleyerek, eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatı verdi. Başkan Zeydan ve heyeti, ilçenin daha yaşanılır bir yer haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, çalışmaların da daha sistematik yürütülmesi için gerekli özverinin gösterileceğini söyledi.

Yaşadıkları sorunları aktaran mahalle sakinleri de ziyarete gelen heyete ve emeği geçenlere hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Yorumlar 1
Fahri abi 26 Haziran 2024 01:30

Belediyenin yaptığı hiçbir hizmet yok

Bakmadan Geçme