• Haberler
  • Spor
  • BAŞTÜRK'TEN ŞAMPİYON KIZLARA MALZEME DESTEĞİ

BAŞTÜRK'TEN ŞAMPİYON KIZLARA MALZEME DESTEĞİ

Mustafa Cengiz Orta Okulu Bayan Futbol takımıyla bir araya gelen Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yöneticisi ve Vanlı Antrenör Fahri Baştürk, sporculara malzeme desteğinde bulundu.

Rıdvan Can

Son üç yılda Van şampiyonu ve Bölge şampiyonu olan Türkiye finalleri şampiyonasında Van’ı temsil eden Van Mustafa Cengiz Orta Okulu bayan futbol takımını başarılarından dolayı Fahri Baştürk, verdiği malzeme sözünü yerine getirdi.

Okul müdürü Şerefettin Aysan ve ve beden eğitimi öğretmeni Ali İhsan Özmen ve bayan futbolcular kendilerine yapılan malzeme desteklerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Malzeme dağıtım törenine okul müdürü Şerefettin Aysan ve Beden eğitimi öğretmeni ayrıca takım antrenörü Ali İhsan Özmen katıldı. Okul yöneticileri yaptıkları açıklamada Van Büyükşehir Belediyespor yöneticisi ve Antrenör Fahri Baştürk'e teşekkür ettiler.

Malzeme sözünü yerine getirdiğini belirten Baştürk, ‘’Öncelikle genç ve bayan futbolcularımıza Türkiye finallerinde başarılar diliyorum. Futbolcularımıza daha önce ziyarette bulunduk ve onlara malzeme desteği sözü vermiştik. O sözümüzü bugün yerine getirdik. Futbol herkesin ilgi odağıdır. Öncelikle son üç yılda elde edilen Van şampiyonluğu ve bölge şampiyonluklarından dolayı futbolcu kardeşlerimi ve hocamızı tebrik ediyoruz. Gençlerimizin gelecek noktasında sağlıklı bir zihne, sağlıklı bir bedene sahip olmaları açısından spor önemlidir. Futbolda bunlardan biridir. Futbolla uğraşırken de, derslerde de geri kalmamak gerekiyor. Çünkü spor başarıya engel değildir, Spor okumaya engel değildir. Spor sınavlarda düşük puan almayı gerektirmez. Sporcu bir insan zeki bir insandır ve derslerin de başarılı olur. Futbolcularımıza Türkiye bölgesel finallerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme