BATUHAN ER VANSPOR'DA

3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor Emrah Tacir ve Barış Gök'ten sonra 3. Lig'in etkili forvetlerinden Batuhan Er'i kadrosuna katmayı başardı.

Hacı Yılmaz

 

Ligin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yaptığı çalışmalarla hazırlanan Van Büyükşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Hasan Erkin Şimşir yönetiminde ikinci devreye hazırlanan Van Büyükşehir Belediyespor, 3 ligin etkili forvetlerinden Batuhan Er ile anlaşmaya vardı.

 

Daha önce Emrah Tacir ve Barış Gök’ü kadrosuna katan Van Büyükşehir Belediyespor, Ahmet Şahbaz, Tahir Kurtuluş, Cemal Doğu, Ömer Yanık, Uğur Karakoç ve Mutlu İlengöz ile de yollarını ayırmıştı. Çağrı Tekin’in Antalya’da kamp çalışmalarında sakatlanmasından sonra forvet arayışlarını hızlandıran Van Büyükşehir Belediyespor, Batuhan Er ile bu açığı kapattı.

 

Van Büyükşehir Belediyespor’un transfer ettiği 3 futbolcuyu tanıyalım:

 

EMRAH TACİR

25 Ağustos 1992 Van doğumlu olan Emrah Tacir, sol ayaklı mevki olarak, sol kanat sağ kanat ve orta saha on numara bölgelerinde oynayabiliyor.

 

BARIŞ GÖK

4 Eylül 1993 İstanbul doğumlu olan Barış Gök’ün ise mevkisi sol bek, sol kanat ve orta sahada. Etkili bir futbolcudur.

 

BATUHAN ER

7 Mayıs 1995 Edirne doğumlu olan Batuhan Er’in mevkisi santrafor.
2015-2016 sezonunda 3.Lig ekibi Kastamonuspor'da 13 gollük katkısıyla takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan oyuncu transfer edildi. Batuhan Er aynı zamanda kanatlarda da oynayabiliyor.

Bakmadan Geçme