B.B. Vanspor'dan Transfer

3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Büyükşehir Belediye Vanspor ilk transferini yaptı.

İlhan siyahtaş

 

Temsilcimiz Büyükşehir Belediye Vanspor Fikstür çekimlerinin ardından grubunda belli olan takımlar arasında iddialı olabilmek için transfer atağına başladı.  Büyükşehir Belediye Vanspor yeni Diyarbakırspor'un genç futbolcusu Mansur Ay ile yüzde 90 anlaşma sağlandığını belirtti.  19 yaşında olan Mansur Ay forvet arkası orta saha mevkiinde oynayan gelecek vaad eden çalışkan bir futbolcu.  2013-2014 sezonunda toplam 9 maçta görev yapmış ve 2 kez rakip fileleri havalandırmıştır.

Büyükşehir Belediye Vanspor’un bir süredir Mansur Ay ile görüştüğü ve sözlü olarak anlaşma sağlandığı belirtildi.

Vanspor Basın sözcüsü Naci Kaçmaz “ Mansur kardeşimizi yakından takip ettik ve Van’a çağırdık. Görüşmelerimiz sürüyor. Yasal anlamda sözleşme imzalamadık ama prensipte anlaştığımız bu futbolcuyu transfer edeceğiz” dedi.

Yeni sezonda üçüncü grupta mücadele edeceklerini ifade eden Kaçmaz “grupta bulunan takımlar oldukça güçlü rakiplerdir. Bizde takımımıza yeni transferler yaparak bu grupta en iyi yerde olmayı hedefliyoruz. Tabi hedef belirlememiz için maddi destek almamız gerek. Başarılı olabilmenin ilk şartı maddi sıkıntıların olmaması istenilen futbolcuların transfer edilmesi ve takımda ekip ruhunun sağlanmasıdır. Büyükşehir Belediyesi, kurum kuruluşların, iş adamlarının ve Van halkının bize destek sunmalarını bekliyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme