Beşiktaş taraftarlar grubundan örnek davranış

İstanbul Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği ve Van Beşiktaşlılar Derneği, Gürpınar Borsa İstanbul Kız Yatılı Orta Okulu ve Tuşba Ermişler Dostluk İlk ve Ortaokulu öğrencilerine malzeme yardımında bulundu.

Rıdvan Can

 

Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Esen ve yönetim kurulu üyeleri yardım kampanyası kapsamında Van’a geldi. Van Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu ile birlikte ortaklaşa düzenledikleri proje kapsamında iki okul öğrencilerine malzeme yardımında bulundular.

Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Esen ve Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Gani Acar beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gürpınar Borsa İstanbul Kız Yatılı Orta Okulu ve Tuşba Ermişler Dostluk İlk ve Ortaokulu öğrencilerine malzeme yardımında bulunarak Beşiktaş forması hediye etti.

Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Esen öğrenci kardeşlerini mutlu etmek için çeşitli programlar yaptıklarını belirtti.

Gürpınar Borsa İstanbul Kız Yatılı Orta Okulu ve Tuşba Ermişler Dostluk İlk ve Ortaokulu müdürleri okullarına yapılan yardımdan dolayı İstanbul Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği ve Van Beşiktaşlılar Derneğine teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme