• Haberler
  • Güncel
  • Beşiktaş TV Kartal Yuvası tasarım ödülü Van’ın oldu

Beşiktaş TV Kartal Yuvası tasarım ödülü Van’ın oldu

BJK TV Kartal Yuvası Beşiktaşlı taraftarların üzerlerinde gururla taşıyacakları yeni lisanslı tişört tasarım yarışmasında Vanlı grafiker Vaner Şensever’in hazırladığı tasarım 25 tasarım arasında 1’incilik ödülüne layık görüldü.

Vansesi  Haber Merkezi/Özel

Beşiktaş camiası Vodafone Arena'nın açılışına hazırlanırken Vanlı genç grafiker Beşiktaş’ın birincilik ödülüne layık görüldü.

Mersin Toros Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı besteci söz yazarı, “Van İçin Şarkı Bestele”  yarışmasında ödül alan  Vanlı Cemil Şensever’in oğlu, Van’da öğretmenlik yapan  Rıdvan Şensever’in yeğeni, adını Van erkeği, Van eri anlamına gelen  Vaner’den alan, grafiker Vaner Şensever’in Türkiye’nin büyük kulüplerinden, milyonlarca taraftara sahip, Van’da  yüz binlerce taraftarı bulunan BJK TV’nin açtığı tişört tasarım yarışmasında birincilik kazanması Vanlılar arasında sevinç yarattı.

BJK TV Kartal Yuvası tişörte tasarım yarışmasına katılan, en çok beğeniyi alan 25 tasarım arasında jüri tarafından yapılan oylama soncunda birinciliğe layık görülen Vaner Şensever’in hazırladığı tasarım  Beşiktaş tarihini çizgilerle bir arada ifade ediyor. Şensever’in ödülü ileriki günlerde  Beşktaş TV Kartal Yuvası tarafından düzenlenen törende verilecek.

Beşitaş TV Kartal Yuvası tişört tasarım yarışmasında hazırladığı tişört tasrımının  birincilik ödülüne layık görülmesinden dolayı mutlu ve gururlu olduğunu belirten Vaner Şensever duygularını gazetemizle paylaşarak şunları söyledi. " Aslında sonuç Beşiktaş TV Kartal Yuvası tarafından resmi olarak daha açıklanmadı. Lansmanı yapılmadan o nedenle çok fazla bir şey söylemeyi uygun bulmuyorum. Ama bir Vanlı    Beşiktaşlı grafiker olarak hazırladığım tişörtün  birinciliğe layık görülmesi benim için  çok büyük bir değer  taşıyor. Hazırladığım tişört Türkiye'de ve yurt dışında Kartal Yuvası mağazalarında  lisnaslı ürün olarak satışa sunulacak, milyonlarca taraftarın üzerinde gururla taşınacak. Sevdamız Beşiktaş için ne yapsam azdır"dedi.

Vansesi ailesi olarak Vanlı hemşehrimiz Vaner Şensever’i başarısından dolayı kutuluyoruz.

Bakmadan Geçme