Beyüzümü Mahallesi'nde yol yıkama çalışması

Tuşba Belediyesi, vatandaşların sağlıklı bir çevrede yaşaması için tozla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri, Beyüzümü Mahallesinde yol yıkama çalışması gerçekleştirerek toz oluşumunu engellemeyi hedefledi.

Yapılan açıklamada, vatandaşların tozdan etkilenmemesi için yıkama çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü belirtildi. Belediye ekipleri, özellikle toz oluşumunun yoğun olduğu bölgelerde düzenli olarak yıkama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Tuşba Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için önceliklidir. Bu nedenle tozla mücadele çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Ekiplerimiz, tüm mahallelerde gerekli önlemleri alarak toz oluşumunu en aza indirmek için çalışıyor. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir çevrede yaşaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dediler.

Beyüzümü Mahallesinde gerçekleştirilen yol yıkama çalışması, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Mahalle sakinleri, belediyenin gösterdiği hassasiyet için teşekkür ederek, çalışmaların devam etmesini istedi.

Tuşba Belediyesi, tozla mücadele çalışmalarının yanı sıra çevre temizliği, yeşil alan düzenlemesi gibi birçok çalışmayı da sürdürüyor. Belediye, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Temizlik yapın efendiler 21 Ağustos 2024 13:51

Yahu şehri pislik götürüyor. Allah aşkınıza, insanlık namına şu şehri bir temizleyin. Hangi caddeye girseniz, hangi sokağa baksanız hangi parka uğrasanız hangi mahalleye girseniz, gözünüzü bu şehirde nereye çevirseniz izmarit, toz, toprak, yaprak, kağıt,naylon, ambalaj, pet su kabı, sigara kabı,yiyecek ambalajı, çöp, atık ve yoğun kirlilik görüyorsunuz. Belediyeler yok mu, temizlik birimleri yok mu, ekipler yok mu, süpürge ve fırçalar yok mu, vakumlu süpürme araçları yok mu, kontrol yok mu? Yahu niye kimse üstüne almıyor bu çağrıları? VBB, İpekyolu, Edremit, Tuşba belediyeleri, Karayolları, DSİ, neden sorumluluğunuzdaki yerleri tertemiz ve pırıl yapmıyorsunuz? Her sene nedir sizden çektiğimiz. Yahu siz bu şehirde yaşamıyor musunuz? Odalarınızdan, binalarını,da çıkın, şu çöp kenti görün.

Bakmadan Geçme