Bilal Emre Yörük AK Parti'den Aday Adayı

Van'da uzun yıllardır KOSGEB İl Müdürlüğü görevini sürdüren Bilal Emre Yörük, 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Rıdvan Can

Van'da özellikle Ak Parti'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapanların sayısında büyük artış oldu. Birçok tanıdık sima 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde aday adaylığı başvurusunu yaparken, kentte uzun yıllardır Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Van İl Müdürlüğü görevini sürdüren Bilal Emre Yörük, milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti’ye başvurdu.

AK Parti İl Başkanlığı'na giderek Başkan Vekili Abdullah Çalım ile görüşen ve aday adaylığı başvurusunu yapan Bilal Emre Yörük, kentte yapılan en iyi kurum müdürü yarışmasında da birincilik ödülüne layık görülmüştü. Bilal Emre Yörük'ün aday adaylığı için çevresinden de görüşler aldığı öğrenildi.

Bu arada sosyal medya hesabından açıklama yapan Bilal Emre Yörük, "27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Ak Parti'den Milletvekilliği için aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Hayırlara vesile olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme