Bir ödülün hikayesi

Van'ın hüzünlü hikayeleri azalsın, gurur duyulan başarıları ve ödülleri çoğalsın.

20 yıla yakındır Van Temsilcisi olmaktan onur duyduğum Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSDY) "2017'nin En İyileri" yarışmasında Vansesi Gazetesi olarak  bir gurur daha yaşadık. 2013 yılında Türkiye 1.'liği, 2014 yılında Türkiye 2'ciliği ödüllerini Van'a getiren Vansesi'nin ulusal düzeyinde aldığı ödüller gelenek haline geldi. İnanıyorum ki bundan sonrada devam edecek.

 

Toplumda karşılığı olan ciddi kurum ve kuruluşlardan emeğinizle hakkederek aldığınız ödüller motive eder, çalışma  enerjinize yeni güç katar. Bu bağlamda alınan ödüller değerlidir, anlamlıdır. Değerli gazete, internet ve sosyal medya okurlarımızın takdiri, övgüsü ve yol arkadaşlığı ise bizim için en büyük ödül ve motivasyondur.

 

"2017'nin En İyileri" yarışmasında Jüri gazetemizin spor muhabiri Rıdvan Can'ın 07 Aralık 2017 - Çarşamba günü spor sayfamızın manşetinde yer alan "Ödünç Ayakkabıyla Dünya Dördüncülüğü" Yerel Haber dalında Türkiye Birinciliği ödülüne layık gördüğü haber içerik açısından da dikkat çekiciydi.

 

Ödüle layık görülen tüm haberlerimiz gibi bu haberimizde de  insanlarımızın ve şehrimizin sorunlarını, başarılarını "biz" anlayışıyla ön plana çıkararak yetkililerin, ilgililerin ve kamuoyunun dikkatine sunduk. Emekle, özenle hazırladığımız özel haberlerimizde  filmlere konu olacak  başarı hikayesi ve kahramanlar var.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme