• Haberler
  • Güncel
  • Bir Vanlı işçi daha gurbette iş kazasıyla hayatını kaybetti

Bir Vanlı işçi daha gurbette iş kazasıyla hayatını kaybetti

Van'ın Muradiye ilçesi Alkasnak Mahallesi nüfusuna kayıtlı Baran Tekin, Silivri'de çalıştığı bir inşaatta geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybetti.

Vanlı işçi Baran Tekin, İstanbul'un Silivri ilçesinde meydana gelen bir inşaat kazasında hayatını kaybetti. Olay, 7 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşti. Muradiye ilçesi Alkasnak Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Baran Tekin, gurbette inşaat sektöründe çalışarak geçimini sağlayan Vanlı işçilerden biriydi.
İnşaat alanındaki çalışmalar sırasında meydana gelen kaza sonucunda hayatını kaybeden genç işçi Baran Tekin’in cenazesi Vansesi gazetesine gelen bilgilere göre memleketi Van’ın Muradiye ilçesinde toprağa verilecek.
Baran Tekin'in ailesi ve yakın çevresi, acı kayıpları nedeniyle büyük bir üzüntü içinde. Olay, iş güvenliği önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatarak, benzer kazaların önlenmesi için daha fazla dikkat ve önlem alınması gerekliliğini gösterdi. 
Bizlerde Van’ın 86 yıllık köklü gazetesi, Vansesi Gazetesi ailesi olarak merhum Baran Tekin’e Allah’tan rahmet, acılı ailesinede başsağlığı diliyor.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme