Birlikspor Play-Off'un kapısını araladı

Van 1'nci Amatör Ligi B Grup'ta mücadele eden Birlikspor ligin 16'ncı haftasında deplasmanda Erciş 1 Nisanspor'a konuk oldu. Herkesin heyecanla takip ettiği karşılaşmayı Birlikspor Orhan Oruç'un 80'nci dakikada kaydettiği golle 1-0 kazanmayı bildi.

Rıdvan Can


Play-Off yolunda çok büyük bir avantaj elde eden Birlikspor aynı puanda olan DSİspor ile oynayacağı maçı kazanması halinde Play-Off'u garantileyecek. 


"SAVAŞTIK VE KAZANDIK"


Sezonun bitmesine bir maç kala alınan bu galibiyetle birlikte Play-off yolunda önemli bir engeli aşan Birlikspor'da gözler hafta sonu oynanacak DSİspor maçına çevrildi. 


Oldukça çalkantılı bir sezon geçiren ve inişli çıkışlı bir performansa sahip olan Birlikspor Erciş deplasmanında aldığı kritik galibiyetle iyi bir hava yakalayarak Play-Off hattında kalmayı başardı. 


Tek derdi kazanmak olan Birlikspor sezonun bitimine bir maç kala deplasmanda aldığı üç puanla kendini buldu. Geçtiğimiz hafta lider İpekyoluspor karşısında iki kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayarak maçtan bir puanla ayrılan Birlikspor alınan Erciş galibiyetinin ardından bu hafta da deplasmanda Erciş 1 Nidan karşısında alınan üç puan, Birlikspor'u Play-Off'a taşıyor. 
Gözler son maçta Sezonun belki de en önemli maçlarından birine çıkacak olan Birlikspor, DSİspor'u ağırlayacak. Bu hafta deplasmanda alınan galibiyetle umutların ve morallerin yükseldiği Birlikspor'da son maçta alınacak galibiyet Play-Off kapısını sonuna kadar açacak.

Bakmadan Geçme