BİRLİKSPOR’A BAKAN DESTEĞİ

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van amatör ligi ikinci küme maçlarında şampiyon olarak bir üst lige yükselen Van Birlik Gençlik Spor kulübüne ziyaretde bulundu.

Rıdvan CAN

Hafta sonu bir dizi inceleme ve ziyaretlere bulunmak üzere Van'a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Yardımcısı Fatih Çiftci, ilk olarak Erciş ilçesinde yapılan 7. Uluslararası Balığı Göçü Kültür ve Sanat Festivali açılışının ardından Ak Parti İlçe ziyaretleri sonrası Van ikinci Amatör ligde şampiyon olarak bir üst lige çıkma başarısı gösteren Birlik Gençlik spor kulübünü de ziyaret etti.

Birlik Vakfı'nda kendisini Vakıf Başkanı Rasim Aslan ve vakıf başkan yardımcısı Mehmet Murat Keremoğlu karşıladı. Bakan Çiftçi Birlik Vakıf hakkında Aslan'dan daha sonra da Birlik Gençlikspor Başkan Birol Duman'dan bilgi aldı. Kulüp yönetiminin taleplerini not alarak çalışmalarından dolayı vakıf yetkililerini ve Birlik Gençlik Spor kulübünün başarılarının devamını dileyen Çiftçi'ye Birlik Vakıf Başkanı ve aynı zamanda da Birlik Gençlik Spor'un kurucusu olan Rasim Aslan tarafından kendisine Birlik Sporun forması hediye edildi. Birlik Gençlik Spor kulüp Başkanı Birol Duman ise hat yazılı besmele tablosu hediye etti. 

 ŞEVLİ'DEN BİRLİK VAKFI VE BİRLİK SPOR'A ZİYARET

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli Birlik Vakfı ve Birlik Gençlik Sporu ziyaret etti.

Birlik Gençlik spor kulüp Başkanı Birol Duman ve Başkan yardımcısı Eren Çakır ile yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Şevli, Vakıf ve kulüp hakkında bilgi aldı. Birlik Gençlik sporu çalışmalarından ve başarılarından dolayı tebrik eden Şevli, Bu tür kuruluşların gençliğin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti.

Birlik Gençlik Spor kulüp Başkanı Birol Duman ziyaretlerinden dolayı Şevli'ye teşekkür ederek, kendisine hat yazılı besmele tablosu, Teknik Direktör Bengin Çakay ise Birlik Gençlik Sporun forması hediye etti.

Bakmadan Geçme