• Haberler
  • Güncel
  • Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Baştoğ tayini çıkan üyelerle bir araya geldi

Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Baştoğ tayini çıkan üyelerle bir araya geldi

Van Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Emirşah Baştoğ ve Başsavcı Salih Şengöz, başka illere atanan daire başkan ve üyelerle bir araya geldi.

Van Bölge Adliye Mahkemesi, 2024 Yaz Kararnamesi ile başka illere atanan daire başkan ve üyeler için anlamlı bir veda yemeği düzenledi. Yemekte, Van Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Emirşah Baştoğ ve Başsavcı Salih Şengöz, tayini çıkan başkan ve üyelerle ilgili birer konuşma yaptı. Konuşmalarında, görev süresi boyunca sergiledikleri özverili çalışmalar ve adalet hizmetine katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ettiler. Başkan Baştoğ, "Burada geçirdiğiniz süre boyunca gösterdiğiniz çaba ve adanmışlık, adaletin sağlanmasında büyük rol oynadı. Yeni görev yerlerinizde de aynı başarıyı göstereceğinize inanıyoruz," ifadelerini kullandı.

Başsavcı Şengöz ise, "Her birinizin katkısı bizler için çok değerliydi. Sizleri yeni yerlerinizde de büyük başarılara imza atarken görmek bizleri mutlu edecektir. Yolunuz açık olsun," diyerek tayini çıkan başkan ve üyelere hitap etti. Program, konuşmaların ardından plaket takdimi ile devam etti. Tayin olan başkan ve üyelere plaketleri, teşekkür ve minnet ifadeleri eşliğinde takdim edildi. 

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme