• Haberler
  • Ekonomi
  • Borcu olanlar bu haber size: 3 banka borç kapatmak için bu parayı verecek...

Borcu olanlar bu haber size: 3 banka borç kapatmak için bu parayı verecek...

Son dönemde paraya sıkışan vatandaşlar, bankaların sunmuş olduğu kredi tekliflerini yakından takip ediyor. 3 bankadan yapılan açıklamaya göre, başvuran vatandaşlara borçlarını kapatması için onar 10'ar bin TL verilecek.

Borcu olanlar bu haber size: 3 banka borç kapatmak için bu parayı verecek...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlar, bankaların sunduğu kredi fırsatlarını yakından takip ediyor.

Ülkemizdeki 3 büyük banka, yapılan açıklamada başvuran vatandaşlara maddi rahatlık sağlamak ve borçlarını kapatmalarına yardımcı olmak amacıyla onar 10.000 TL kredi imkanı sunacak.

Bu kredi fırsatıyla, borç batağına düşen ve mali yükü hafifletmek isteyen vatandaşların bir nebze olsun rahatlaması hedefleniyor.

Bankaların bu adımı, ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşlara destek olmayı amaçlıyor ve borçlarını yapılandırmak isteyenlere önemli bir finansal yardım sağlıyor.

Kamu bankalarından borcu olanlara büyük jest. Devlet destekli borç kapatma kredisi için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbankası düğmeye bastı.

Bu kampanya doğrultusunda bu 3 bankaya başvuru yapan herkes 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi kullanabilecek.

36 ay vadeli borç kapatma kredisinin şartları ortaya çıktı. Ekonomik olarak zorlanan ve borcu olan vatandaşa 3 ay ödeme erteleme imkanı sunuyor.

Bankalara borcu olan vatandaşlar borçlarını kamu bankalarına taşınmaları durumunda devlet destekli borç kapatma kredisi alma hakkına sahip olacak.

PEKİ ŞARTLARI NELER?
Devlet destekli borç kapatma kredisi kullanmak isteyenler için başvuru şartları netleşti. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan kullandırılacak olan kredi için 18 yaşından büyük olmak ve bankalara gecikmiş kredi ve kredi kartı borcu olmak gerekiyor.

Ayrıca düzenli gelire sahip olmakta aranan şartlar arasında yer alıyor. Emekliler asgari ücretliler memurlar sigortalı Çalışanlar ve bağ-kurlular borç kapatma kredisi için başvuru yapabiliyor.
Boş kapatma kredisi başvuruları Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerinden ya da mobil ve internet bankacılığı aracılığı ile yapılıyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme