Bostaniçi Mahalleliler yol sorununa dikkat çekiyor

Bostaniçi Mahallesi sakinleri yolların bakımsızlığı nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek İpekyolu Belediyesi'ne seslenerek yolların bakım ve onarım çalışmalarının yapılmasını talep etti.

Bostaniçi Mahallesi yollarının bakımsızlığı ve bozuk olmasından dolayı sıkıntı yaşayan vatandaşlar İpekyolu Belediyesi’ne seslenerek bakım onarım çalışmaları yapılmasını istedi.

Bostaniçi Mahalleliler yol sorununa dikkat çekiyor

Mahalle sakinleri konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bostaniçi Mahallesi'nde özellikle son yıllarda ilgisizlikten yolların durumu giderek kötüleşti. Kasisler ve yolun bozukluğu nedeniyle sürücüler ve yayalar büyük güçlük yaşıyor. Araçlar hasar görüyor, yayalar yolda yürürken tehlike altında. Bu sorun, mahallemize ve burada ikamet eden insanlara yakışmayacak durumda. Bizler bu sıkıntıları çekmekten bıkıp usandık. Güya büyükşehirde yaşıyoruz. Yağmur yağdığında, kışın kar yağdığında yolumuz çamurdan geçilmiyor. Yol sorunumuzun bir an evvel çözülmesini talep ediyor kış gelmeden mevcut yolun bakım onarımının yapılarak vatandaşlara yakışır hale getirilmesini istiyoruz. Bakımsız yollar yaşam kalitesi açısından ciddi problem teşkil ediyor" dediler.

“YOL SORUNUMUZUN ACİLEN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUZ”

Yolların kötü durumundan şikayetçi olduklarını belirten mahalle sakinleri, " Yolların bakımsız olması nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Özellikle yağmurlu havalarda yollar adeta çamur deryasına dönüşüyor. Bu durum hem sağlığımızı hem de ulaşımımızı olumsuz etkiliyor. Yolların durumu çok kötü, araçlarımızı yolların bozuk olmasından dolayı ayda bir sanayiye götürmek zorunda kalıyoruz. Acilen bir çözüm bulunması gerekiyor" ifadelerini kullandılar. 

Bakmadan Geçme