• Haberler
  • Güncel
  • Bostaniçi Mahallesi Muhtar adayı Arafat Maral: Halkımıza hizmet etmek için adayım

Bostaniçi Mahallesi Muhtar adayı Arafat Maral: Halkımıza hizmet etmek için adayım

İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi Muhtar adayı Arafat Maral, sorunları çözmek için aday olduğunu belirterek, 'Bostaniçi Mahallemizde vatandaşlarımızın sıkıntılarını, problemlerini çözmek için aday oldum. Halkımızdan destek bekliyorum' dedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi Muhtar Adayı Arafat Maral, seçimi kazanması halinde sıkıntıları bitirmek için çalışacağını belirterek, “Bostaniçi Mahallesi’nde halkımızın acil ihtiyaçlarını gidermek için çalışacağım. Mahallemizde halkımızın rahat alışveriş yapabileceği Pazar yerinin belirlenip kurulması, kurumsal marketlerin yerinin belirlenip açılması, eczane ve ihtiyaç duyulan eksiklerin giderilip açılması için girişimde bulunacağım” diye konuştu.

Bostaniçi Mahallesi’nde sorunları ortak akıl ile çözeceğini belirten Maral, “Mahalleme, komşuma, vatandaşıma hizmet etmek için her zaman verilen görevi güzel bir şekilde yerine getirmek için çabaladım. Hep liyakâttan, hak, hukuk ve etik davranmadan yana oldum. Şimdi mahalleme hizmet için çıkacağım bu yolda hepinizin desteğine ihtiyacım var. Tek ben değil, birlikte yönetme anlayışıyla bu yola çıkıyorum. Mahallelimizle istişareler ve ortak akılla üretilecek fikirler ve alınacak kararlar doğrultusunda mahallemizde yapılması gereken eksik hizmetleri tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

“MAHALLE SAKİNLERİNDEN DESTEK BEKLİYORUM”

Halkımızın sorunlarını çözmek, mahallelilerimizin hak ettiği, layık olduğu hizmetleri alabilmeleri için Bostaniçi Mahallesinden muhtar adayı oldum. Bostaniçi Mahallemizde vatandaşlarımızın alışveriş yapabilecekleri Pazar yerinin kurulması, kurumsal marketlerin ve eczane vesair eksiklerinin giderilip açılması, alt yapının yenilenmesi, çevre düzenlemesi gibi sorunlar bulunmaktadır. Allah’ın izniyle seçimi kazanmam halinde bu sıkıntıları çözmek için canla, başla çalışacağım. Mahallemiz için bize düşen görevleri yapmak ve bu esnada kurumlarla mahalle sakinleri arasında bir köprü görevi vazifesi yaparak mahallemizin sorunlarını çözmek için gayret edeceğim. Yapacağım çalışmalarda mahalle sakinlerimizin fikir ve düşüncelerini alarak hizmet edeceğim. Bostaniçi Mahallesini daha yaşanabilir hale getirmek için adayım. Öncelikli hedefim güler yüzlü hizmet sunmak ve mahallemizin sorunlarını en kısa zamanda çözmek. Bunun yanı sıra mahallemize Pazar yeri kurdurmak, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek istiyorum. Bunun için mahalle sakinlerimizden desteklerini esirgememelerini istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme