• Haberler
  • Güncel
  • Bostaniçi Mahallesindeki kütüphane açılışa hazırlanıyor

Bostaniçi Mahallesindeki kütüphane açılışa hazırlanıyor

Van Valisi Ozan Balcı, AK Parti Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ve Vali Yardımcısı Musa Göktaş, İpekyolu İlçesi Bostaniçi Mahallesinde yapımı tamamlanan Kütüphane ve Etüt Merkezi'ni inceledi. Vali Balcı, yapılan yatırımların eğitime, kültüre ve sanata katkı sağladığını belirterek, bölge halkına hizmet edecek olan tesisin kısa süre içinde açılacağını duyurdu.

Vali Balcı, inceleme gezisi sırasında, "Eğitime, kültüre, sanata yatırımlarımız devam ediyor. İpekyolu ilçesi Bostaniçi Mahallesindeki kütüphaneyi çocuklarımız için hazır hale getirdik. Kısa süre sonra açılışını yapacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Kütüphane ve Etüt Merkezi'nin, bölge halkının eğitim, kültür ve sanat ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandığı belirtildi. Tesisin, çocukların ve gençlerin boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerine olanak sağlayacağı vurgulandı.

Vali Balcı, inceleme gezisi sırasında, yapılan yatırımların bölgenin gelişimine katkı sağlayacağını ifade ederek, "Bostaniçi Mahallesi'ndeki bu yeni tesis, çocuklarımızın entelektüel ve kültürel gelişimlerine destek olacak. Burada yapacakları etüt çalışmaları ve okuma faaliyetleri ile kendilerini geliştirebilecekler." diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu da, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bostaniçi Mahallesi'ne kazandırılan bu tesis, bölge halkının eğitim ve kültür ihtiyaçlarını karşılayacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin burada vakit geçirerek, kitap okuyarak kendilerini geliştirebileceklerini umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Vali Yardımcısı Musa Göktaş ise, projenin tamamlanmasındaki katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. Göktaş, "Bostaniçi Mahallesi'ndeki bu tesis, bölgenin kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz için önemli bir fırsat olacak." dedi.

Yapılan incelemenin ardından yetkililer, kütüphane ve etüt merkezinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme