Bostaniçi TOKİ'de çöken yol bakım onarım bekliyor

İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi TOKİ 2. Etap yolunda meydana gelen çökme, TOKİ sakinlerini huzursuz ediyor. Uzun süredir sorun yaşanan yolda bir an evvel bakım ve onarım çalışmalarının başlatılmasını isteyen TOKİ sakinleri, 'Yolun bir kısmı çöktü ve oldukça tehlikeli bir durum oluştu. Özellikle araç kullananlar, yayalar ve çocuklar için ciddi bir risk var. Acilen bu soruna çözüm bulunması gerekir' dediler.

Bostaniçi TOKİ sakinleri, çöken yol nedeniyle yayaların ve araçların geçişleri sırasında güvenliklerinin sağlanması konusunda ciddi endişe duyduklarını belirterek, İpekyolu Belediyesi'ne seslenerek bir an evvel gerekli onarım çalışmalarının başlatılmasını istedi.

Yolun çökme nedeni kullanılan malzemeden kaynaklı olabileceği, altyapı yetersizliği ve iklim koşulları olarak gösteriliyor. Uzmanlar, yol zemininin sıkıştırma işleminin sağlam olmaması ve drenaj sistemindeki akaçlamanın yetersizliği yolun çökmesine neden olduğu belirtiliyor.

Bostaniçi TOKİ'de çöken yol bakım onarım bekliyor

Bostaniçi TOKİ sakinleri, yetkililerin bir an önce harekete geçerek güvenli bir ulaşım altyapısı oluşturulmasını talep ediyor. 

TOKİ sakinleri açıklamasında, "Yolda oluşan çökmeler nedeniyle hem yayalar hem de araçlar için ciddi tehlike oluşuyor. Özellikle gece saatlerinde, yolun karanlık olması nedeniyle kazaların yaşanması ihtimali oldukça yüksek. Bir an önce bu soruna çözüm bulunması gerekiyor. Biz burada oturan sakinler olarak, çöken yolun ivedilikle onarılmasını talep ediyoruz. Çocuklarımızın ve diğer vatandaşların güvenliği için acil müdahale edilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Bostaniçi TOKİ sakinleri, yetkililerin bir an önce çöken yolun bakım onarımına yönelik çalışmaların başlatılmasını bekliyor. 

Bakmadan Geçme