• Haberler
  • Ekonomi
  • Bu hisselere dikkat: İslam Memiş borsada zengin olmak isteyenleri uyardı!

Bu hisselere dikkat: İslam Memiş borsada zengin olmak isteyenleri uyardı!

İslam Memiş, borsada para kazanmanın yollarını belirleyerek tarih verdi. Filistin-İsrail gerilimi nedeniyle Borsa İstanbul'da yaşanan dalgalanma hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bu hisselere dikkat: İslam Memiş borsada zengin olmak isteyenleri uyardı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da yaşanan dalgalanma hakkında ekonomist İslam Memiş'ten çarpıcı açıklamalar geldi.

Memiş, borsanın geçici iniş çıkışların ardından yeni bir yükseliş dönemine gireceğini ve 15 bin seviyesine ulaşacağını tarih vererek açıkladı. Bu açıklama, yatırımcılar için geleceğe dair önemli bir beklentiyi yansıtıyor.

BU ZAMAN KAYBI!

Ekonomist İslam Memiş, Borsa İstanbul’da yaşanan gelişmelere ilişkin yaptığı değerlendirmede Kasım ayında endekse bakmanın zaman kaybı olduğunu açıkladı. Memiş şu an için yatırımcının Türk lirası, Euro ya da altın tarafında beklemesinin daha mantıklı olduğunu belirtti.

Borsa için uygun zamanın geleceğini belirten Memiş, orta ve uzun vadede en çok kazandıran yatırım aracının Borsa İstanbul olmaya devam edeceğini belirtti. Borsa İstanbul’un 2024 yılında göreceği tarihi zirve hakkında çarpıcı bir yoruma imza attı.

Enflasyon ile mücadelenin gelecek yılda süreceğini belirten Memiş, borsa tarafında yeni rekorların kaçınılmaz olduğuna vurgu yaparak borsanın 2024 yılının ikinci yarısında BIST100 endeksinin 15 bin puanı göreceğini açıkladı.

ONLAR UÇUŞA GEÇECEK!

Özellikle savunma sanayi, gıda ve teknoloji hisselerinde yeni yıl ile birlikte büyük bir yükseliş hareketi beklediğini belirten Memiş, buralarda alım yapacak kişilerin mutlaka uzun bir süredir borsada işlem gören, mali tabloları açık olan ve kurumsal şirketlerden alım yapmasını söyledi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme