BU KONSER SİZİ BEKLİYOR

Van Türk Musiki Derneği koro ve solo sanatçıları 8 Ocak 2017 Pazar (yarın) akşamı saat 19.30'da Van Devlet Tiyatrosu salonunda vereceği 'Yen Yıl Konseri'nde müzikseverlerle buluşacak. Dernek Başkanı Zerrin Akköprü Taşçıoğlu musiki severleri konsere davet etti.

Hacı Yılmaz

 

1993 yılında kurulan 200'ün üzerinde konser düzenleyen, turnelere çıkan  Van Türk Musiki Derneği yarın 2017'nin ilk konserinde sanatseverlerle bir araya gelecek. Türk Musiki Derneği koro şefi, müzik öğretmeni Ekrem Altıntaş yönetiminde sahne alacak koro ve solo sanatçıları sanat müziğinin seçkin eserlerini beraber ve solo olarak seslendirecek.

 

Yeni bir konserde musıkiseverlerle bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Van Türk Musıki Derneği Başkanı Zerrin Akköprü Taşçıoğlu, "8 Ocak 2017 Pazar (yarın ) akşamı Van Devlet Tiyatrosu salonunda değerli şefimiz  Ekrem Altıntaş yönetiminde  vereceğimiz Yeni Yıl Konseri'nde musiki severler unutulmaz bir gece yaşayacak. Konserimiz iki bölümden oluşacak. Birinci bölümde sola sanatçılarımız beraber şarkılar seslendirecek. İkinci bölümde sanatçılarımız günümüzün sevilen Şarıklarıyla sahne alacak. Bu güzel konsere bütün musıkiseverleri bekliyoruz" dedi.

 

Van Türk Musiki Derneği 2017 Yeni Yıl Konserine Vanlıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme