Bu takıma bir ağabey gerekli!

Son dört haftadır kaybetmeyen iki takımın mücadelesinde Van BŞB Spor 90. dakikada yıkıldı.

Son dört haftadır kaybetmeyen iki takımın mücadelesinde Van BŞB Spor 90. dakikada yıkıldı. Maçın 41. dakikasında sakatlanarak oyun dışı kalan Gökhan Ünal, Van BŞB Spor'un tüm oyun kurgusunu değiştirirken, hücum gücünü kırdı. O dakikaya kadar iki oyuncu tarafından marke edilen Gökhan, adam eksiltmede takıma büyük katkı sunarken,zaman zaman defansına da yardımcı oldu. Lider Darıca Gençlerbirliği geciken golle strese girerken, aradığı golü bir duran topla son dakikada buluyordu…

 

Kocaeli körfezine hakim bir tepede kurulu Darıca Gençlik stadında hafta içi olmasına rağmen kapalı tribün doluydu. Şeref tribününün sol tarafı Çınaraltı taraftar grubu tarafından hınca hınç doldurulmuştu. Bu grup oldukça coşkuluydu ve maç sonuna kadar durmadan takıma destek verdiler. Diğer tribün ise ortaokul öğrencilerinin takviyesiyle doldurulmuştu.

 

Darıcalı sporseverler Feyyaz Hoca'ya yoğun ilgi gösterdiler. Centilmence başlayan maç hakemin de olumlu katkısıyla tek bir sarıkartla sona erdi. Böylece hayatımda ilk kez bir maçın tek bir kartla bitirildiğine şahit oluyordum. Her iki takımda iddialı olunca ve birbirini asla küçümsemeden temkinli oynayınca pozisyonu az, tam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir karşılaşma izledik.

 

Van BŞB Spor'da Feyyaz Hoca'nın gelmesiyle göze çarpan ilk değişikliğin,defanstaki toparlanma olduğunusöyleyebilirim. Daha önceki maçlarda yolgeçen hanına dönen kanatlar bu defa güçlenmiş. Darıca Van defansını kanatlardan aşamayınca ortadan uzun ve aşırtma paslarla rakibini ekarte etmeye çalıştı.Maç boyunca da çokça pozisyonlar yakalasalar da kaleci Onur bu toplarda gol şansı vermedi.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme