Bursalı öğrencilerden Kaymakam Erdem'e ziyaret

Bursa Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi, Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Van’a gelerek Edremit Kaymakamı Yücel Erdem’i ziyaret ettiler.

Bursa Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi, Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında gerçekleştirdiği "Van Gölünün Esintisinden Ulu Dağın Zirvesine" projesi için Van Edremit Kaymakamı Yücel Erdem’i ziyaret etti. 

Proje kapsamında Van’a gelen öğrenci ve öğretmenler, Van’ın doğal güzelliklerini ve kültürel mirasını yakından tanımak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerde bulundular. Bu kapsamda, Bursa Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İHL heyeti, Van Edremit Kaymakamı Yücel Erdem’i makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında Kaymakam Yücel Erdem, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek proje hakkında bilgi aldı ve katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Öğrenci değişim programlarının gençler arasında kültürel alışverişi ve anlayışı artırmak adına önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Kaymakam Erdem, böyle etkinliklerin devam etmesinin önemine değindi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme