Büyük Birlik Partisi Cumhur İttifakı için çalışacak

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan 27. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Büyük Birlik Partisi aldığı karar ile cumhur ittifakı için çalışacak.

Vansesi Haber Merkezi

 

İl Başkanı Mevlüt Kaya Başkanlığında  gerçekleştirilen  toplantıya Van İl Başkan Yardımcısı Necmettin Gürbüz, İpekyolu İlçe Başkanı Mehmet Sait Seven, Edremit İlçe Başkanı Cengiz Rençber, Erciş İlçe Başkanı Vedat Küçükkaya ve Saray İlçe Başkanı Ergin Yavaş katıldı.

 

Genel Merkezlerinin almış olduğu kararı desteklediklerini, Cumhur İttifakının seçimden galip çıkması için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirten BBP Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, "Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için bölgemizde toplumla birebir görüşmeler sağlayacağız. Ev toplantıları tertip ederek 24 Haziran seçimlerinin başta ilimiz, ülkemiz, bölgemiz ile İslam coğrafyası için taşıdığı önemi aktaracağız. Yangına su taşıyan karınca misali bizler de  üzerimize düşeni yerine getireceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme