BÜYÜK TURNUVA YARIN BAŞLIYOR

Van Masterler Derneği tarafından organize edilen 1'nci Şöhretler Futbol Turnuvası yarın başlıyor.

Rıdvan Can

 

Van'da ilk defa gerçekleştirilecek büyük turnuvada mücadele edecek olan takımlar yarın Van'a geliyor. Van Atatürk Şehir Stadyumunda saat 17.00'da başlayacak olan büyük turnuva öncesi açılış maçında Van Açık Cezaevi kader mahkûmları ve ünlü futbolculardan oluşan karma takım özel bir maç yapacak.

 

20-22 Haziran tarihleri arasında Van Atatürk Şehir Stadı'nda gerçekleştirilecek büyük turnuvada Vanlı hakemler görev alacak.

FİNAL 22 HAZİRAN'DA

Turnuvada ilk maçlar 20 Haziran'da final ve üçüncülük maçları ise 22 Haziran Cumartesi günü oynanacak. Final maçı sonrası ise ödül töreni yapılacak. Van Masterler Derneği tarafından ilki gerçekleştirilecek olan 1'nci Van Şöhretler futbol turnuvasında güçlü takımlarla mücadele edecek olan Van Masterler takımı hazırlıklarını tamamladı.

 

Van'da bir ilki gerçekleştirerek, Türk futbolunun önemli isimlerini Vanlı futbol severlerle buluşturmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren, Van Masterler Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, "Van Masterler Derneği olarak organize ettiğimiz bu özel turnuvada hem misafirlerimizi güzel ağırlama konusunda hem de turnuva maçlarında ortaya koyacağımız performansla Van'ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

Antalya'da Nisan ayında gerçekleştirilen turnuvanın üç önemli takımlarından Antalyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş karmasından oluşan UST Grup ile Van Masterler arasında oynanacak olan maçlarla Vanlı futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Yılmaz, "Amacımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmek ve iyi tanıtmak. Futbol turnuvasında da başarılı maçlar çıkarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Maç çalışmalarımızı tamamladık. Özel turnuvanın açılış maçını açık cezaevinde bulunan mahkûmlardan oluşan bir takım ile UST Grup, Ankaraspor, Antalyaspor ve Van Masterler takımlarından oluşan karma takım arasında oynanacak. Sonrasında ise turnuvanın ilk maçında UST Grup takımı, Van Masterler ve Antalyaspor ile Ankaraspor arasında oynanacak. Finalin son gününde ise ödül töreniyle turnuvamızı tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme