• Haberler
  • Güncel
  • Büyükşehir Belediyesi ekipleri güvenli ulaşım için çalışıyor 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri güvenli ulaşım için çalışıyor 

Van Büyükşehir Belediyesi, Muradiye ve Çaldıran'da yol çizgi boyaması ve trafik işaret levhaları çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi yaya ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla il genelinde başlatmış olduğu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Bu kapsamda Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Muradiye İlçe merkezi, Görecek ve Fatih mahalleleri ile Çaldıran ilçesinin Kilimli ve Buğulukaynak mahallelerinde yol çizgi boyaması ve trafik işaret levhaları montaj çalışması gerçekleştirdi.

Muradiye İlçe merkezi, Görecek ve Fatih mahallelerinde yeni asfaltlanan yollarda ekipler, yol çizgi ve trafik işaretleri levha montaj çalışması yaparken, Çaldıran ilçesinin Kilimli ve Buğulukaynak mahallelerinde ise yol çizgi yenileme çalışması yaptı.

Sürücülerin ve yayaların güvenli ulaşımı için gecesini gündüzüne katan ekipler, başta okul önlerindeki yaya geçitleri olmak üzere yeni asfaltlanan yolların çizgi ve trafik işaretleri montaj çalışmaları, silinen yollarda çizgi yenileme çalışmalarını özenle yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentte daha güvenli bir ulaşım ağı oluşturmak için yol çizgilerini periyodik yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni yapılan yollarda hem yol çizgi çalışması hem de trafik işaretleri levha montaj çalışmalarının devam edeceğini duyurdu. 

Bakmadan Geçme