• Haberler
  • Güncel
  • Büyükşehir Belediyesi güvenli ulaşım için çalışıyor 

Büyükşehir Belediyesi güvenli ulaşım için çalışıyor 

Büyükşehir Belediyesi, yayaların ve araçların bulvar, cadde ve sokaklarda daha güvenli ulaşım sağlayabilmesi için başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, kentte daha güvenli bir ulaşım ağı oluşturmak için yol çizgi boyama ve hasar gören duraklarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz günlerde kamyon çarpması sonucu hasar gören durakta bakım ve onarım yaparak, vatandaşların sağlıklı hizmet alması için çalışma başlattı. Kaza sonucu tahrip olan durak yeniden inşa edildi. 

Yine çizgi boyama çalışmaları çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi Otobüs Depolama Alanı Hareket Amirliği sahasında çizgi boyama çalışması gerçekleştirildi.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi kentteki güvenli ve sağlıklı ulaşım çalışmaları kapsamında ilçe Minibüsçüler Kooperatifi ve Şoförler Odası Cemiyetleriyle de bir araya gelmeye devam ediyor. Yapılan görüşmelerde ulaşıma dair sorunlar ve öneriler görüşülerek çözüme kavuşturuluyor. 


 

Bakmadan Geçme