Büyükşehir Belediyesi'nden yol çizgi çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı bayramı fırsat bilerek yaya ve araç trafiğinin olmadığı, bayram sakinliği yaşanan Cumhuriyet Caddesi, Beşyol meydanından Sebze Hali Kavşağına kadar çift şerit yol güzergahında yaya geçitleri ve yol çizgilerini belirginleştirerek yeniledi.

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Cumhuriyet Caddesi, Beşyol meydanından Sebze Hali Kavşağına kadar olan bölümde kapsamlı bir yenileme çalışması gerçekleştirdi.  

Çalışmalar, sabahın erken saatlerinde başladı ve caddenin çift şerit yol çizgisi ile yaya geçitlerinin yenilenmesi ile tamamlandı. Bu adım, hem sürücüler hem de yaya trafiği için daha güvenli ve düzenli bir ulaşım ortamı sağlamayı amaçlıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Bayramda yaşanan sakinlik nedeniyle Cumhuriyet Caddesi'nin yoğun trafiğe hazır hale getirilmesi için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Şehir içi ulaşımın can damarı olan bu bölgedeki yol çizgileri ve yaya geçitleri yenilenerek, hem sürücülerin hem de yayaların daha güvenli bir şekilde seyahat etmesi sağlandı" diye konuştular.

Yetkililer, ayrıca belediye ekiplerinin, bayram tatili sırasında da şehir genelinde çeşitli bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdiği vurgulandı. Bu çalışmalar, kentin altyapısının bayram tatili yoğunluğuna hazır hale getirilmesine katkı sağladı.

Van Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir ulaşım yaşaması için çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Şehir genelindeki altyapı iyileştirmeleri ve trafik düzenlemeleri, kentin yaşam kalitesini artırmaya yönelik kapsamlı bir çaba olarak öne çıkıyor. 

Yorumlar 1
VAN TEMİZLİK FUKARASI 20 Haziran 2024 01:14

İpekyolu, İki Nisan, Kazım Karabekir, Sıhke, İskele, Milli Egemenlik, Zübeyde Hanım, Şabaniye,Suvaroğlu vb. onlarca cadde ve sokakta bakım , onarım ve temizlik şart.

Bakmadan Geçme