BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A FİTNESS SALONU

Van Büyükşehir Belediyespor Şahabettin Özarslaner Tesisleri'nde depo olarak kullanılan binayı fitnes salonu yaparak Van Büyükşehir Belediyespor sporcularına açtı.

Rıdvan CAN

 

Van Büyükşehir Belediyespor'un çalışmalarını yaptığı Şahabettin Özarslaner tesislerinde önceki gün Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Murat Zorluoğlu tarafından tesislere fitness salonu açıldı.

 

 

Van Büyükşehir Belediyespor sporcularının kullanımına açılan fitness salonu ile Van Büyükşehir Belediyespor sporcularına çok fonksiyonlu bir tesis kazandırıldı. Valilik desteği ile önceki gün açılan fitness salonu Van Büyükşehir Belediyespor ve altyapı sporcuları tarafından kullanılacak.

 

 

600 metrekarelik alana yapılan ve içerisinde fitness aletlerinin olduğu tesiste, egzersiz ve kondisyon aletleri bulunuyor. Sporcuların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte alanların olduğu salonda antrenörler ve masör kontrolünde sporcular kondisyon sağlama, bilinçli ve disiplinli spor yapma imkanı bulacak.

 

 

Fitness salonunu Van Büyükşehir Belediyespor kulübüne kazandıran Zorluoğlu'na teşekkür eden Van Büyükşehir Belediyespor kulüp Başkanı Abdullah Çalım, her profesyonel futbol kulübünde olması gereken fitness salonumuzu Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan vekilimiz Sayın Murat Zorluoğlu'nun girişimleri sayesinde Şahabettin Özarslaner tesislerimize kazandırdıklarını belirterek, bundan sonra A takım ve altyapı futbolcularımızın uzman antrenörler nezaretinde salonda koondisyon ve ağırlık çalışmaları yapacaklardır" dedi.

Bakmadan Geçme