• Haberler
  • Spor
  • Büyükşehir Belediyespor'da Başkan Mehmet Bayram

Büyükşehir Belediyespor'da Başkan Mehmet Bayram

Geçen hafta olağan genel kurul yaparak yönetim kurulunu yenileyen Van Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Eş Başkanlıklarına Ayşen Harmancı, Elmalı Otelin sahibi Mehmet Bayram seçildi. Basınla tanışma yemeğinde konuşan Mehmet Bayram planlı bir kulüp yöneteceklerini söyledi.

 

Rıdvan CAN /Özel Haber

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadelede eden  Büyükşehir Belediyespor’da  yeni yönetim görev dağılımı yaptı. Başkanlıklara Ayşen Harmancı, Elmalı Otelin sahibi Mehmet Bayram’ı seçildi. Elmalı Otelde düzenlenen basınla  tanışma yemeğinde  konuşan Eş Başkan   Mehmet Bayram bundan sonra geleceğimizi planlı çalışmalar içerisinde yer alacağız dedi.

Bayram, ekonomik planlamaların tamamlandığını belirterek “  Ligde istediğimiz hedefe ulaşırsak B. Belediyespor camiasını ve taraftarlarımızı iyi günler bekliyor. Bu sezon takımımızın göstereceği performansına göre önümüzdeki sezonunun ekonomik çalışmaların, hazırlıklarını yapacağız. Bu anlamda ekonomik çalışmalarımız devam edecek. Artık B. Belediyespor plan dahilinde işleyen bir kulüp olacak” dedi.

 

 Basının desteğine önem verdiklerini belirten Bayram; “Zor bir dönemde göreve geldik. Basının desteğine daha çok ihtiyacımız var. Hepimiz Van'a hizmet ediyoruz. Van'ın ve Vanlının Vanspor'a ihtiyacı var. Bir zamanlar Adından söz ettiren Vanspor ruhunu yeniden canlandıracağız Ben yönetim kurulu arkadaşlarıma teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece başarılı olacağız  " diye konuştu.

 

YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI

Eş Başkanlar

Ayşan Harmancı

Mehmet Bayram

 

GENEL SEKRETER

Yasin Can

 

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU

Yavuç Oruç

Eşref Ukay

M.Erdinç Dinçer

 

ALTYAPI SORUMLUSU

M.Asım Askar

Nesih Demir

Özdemir Örnek

 

SALON SPORLARI SORUMLUSU

Beritan Tayan

Ahmet Arslan

Leyla Adsak

Gökhan Suylu

 

MALİ İŞLER SORUMLUSU

Suat Türk

Mahmut Pala

Mehmet Kurt

 

BASIN SÖZCÜSÜ

Metin Doğrul

 

STAT VE TESİSLER SORUMLUSU

Fesih Sönmez

Mehmet Gültekin

Hakan Güvenç

 

ARAŞTIRMA GELİŞTİRME BİRİMİ

Cihan Ermanoğlu

Selman Toprak

 

DENETLEME KURULU

Hamza Kandaş

Öner Yiğit

Necmettin Özdemir

Yedek

Salim Dedeoğlu

Abdurahman Sarioğlu

Melik Çetin

Bakmadan Geçme