BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇINA DAVET

Kara Kobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, pazar günü saat 13:00'da Van Büyükşehir Belediyespor'un evinde Manavgatspor'la oynayacağı maça Vanlıların destek vermesini istedi.

Evren Doğruer


TFF 3. Lig 1. Gruptaki karşılaşmalar pazar günü oynanıyor. Ligin ilk yarısında aldığı başarılı sonuçlarla taraftarın yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyespor, bu hafta evinde konuk edeceği Manavgatspor'u mağlup ederek, ikinci devreye üç puanla başlamak istiyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan Kara Kobralar Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Vanlıların takımın yanında yer alması gerektiğini söyledi.


Dernek Başkanı Dülger, "Tribün sevgidir birleşme noktasıdır ve ilimize sahip çıkmaktır sonuna kadar takımımıza sahip çıkıp tribünde olacağız takımımızı içerde dışarıda desteklemeye devam edeceğiz. Pazar günü saat 13.00'de oynanacak Manavgatspor maçında her zamanki gibi yerimizde olacağız. Marka değerimiz olan Van Büyükşehir Belediyespor'umuzu en iyi şekilde temsil edip destekleyeceğiz. Kara Kobra taraftar gurubu olarak tüm halkımızı maça davet ediyoruz.  Yakalanan bu güzel havayı Manavgatspor karşısında da devam ettirmek istiyoruz. Bu yüzden herkes Pazar günü tribünde olmalıdır. Pazar günü ikinci devrenin ilk maçında üç puanla ayrılmak istiyoruz" dedi. 

Bakmadan Geçme