• Haberler
  • Spor
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A COŞKULU KARŞILAMA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A COŞKULU KARŞILAMA

Van Büyükşehir Belediyespor ligin 18. Haftasında deplasmanda karşılaştığı zorlu Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından Van Ferit Melen Havaalanı'nda Kara Kobra Taraftarları tarafından coşkuyla karşılandı.

Rıdvan Can

 

200 yakın kara kobra taraftarların Van Ferit Melen Havalimanında Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve futbolcuları çiçeklerle, tezahüratlarla karşıladı.

 

 

Van Ferit Melen Havalimanında bir araya gelen yaklaşık 200 Kara Kobra Taraftarı, Başkan Ercan Dülger yönetiminde takımı karşıladı. Zorlu Ankara deplasmanında 1 puanla dönen Van Büyükşehir Belediyespor’u taraftarlarda ‘Şampiyon Vanspor’ tezahüratları ile karşıladı.

 

 

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarının tamamlayarak Ankara’da zorlu maça çıkan Van Büyükşehir Belediyespor Gökhan Ünal’ın ayağından bulduğu golle sahadan 1 puanla ayrılmayı başarmıştı. Bugün Ankara’dan Van’a dönen yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular taraftarlar tarafından çiçeklerle ve coşkuyla karşılandı.

 

 

Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular daha sonra Maraş Caddesi ve Cumhuriyet Caddesinde yapılan şehir turunun ardından Şahabettin Özarslaner tesislerine geçti. Takım Feyyaz Uçar yönetiminde hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kırıkhanspor maçı hazırlıklarına başladı.

Bakmadan Geçme